De meest inspirerende berichtgeving, vertaald uit verschillende talen.

Image

 

Bent u al proMO*?

Met een abonnement op kompreno kunt u ook verhalen van andere Europese media lezen in het Engels, Spaans, Frans, Italians en Duits. Als partners bieden MO* en kompreno u een korting op alle abonnementen. MO* en kompreno waarderen uw loyaliteit.

Bovendien gaat 50% van de abonnementsopbrengst rechtstreeks naar MO*! 25% gaat naar de andere deelnemende Europese publicaties die hun artikels ter beschikking stellen aan kompreno om ze te vertalen en te verspreiden. Onze doelstelling is om enerzijds jullie meer inzicht te doen krijgen in onze complexe wereld, en anderzijds om onafhankelijke media zoals MO* een financieel duwtje in de rug te geven. Help je mee de toekomst van Europese kwaliteitsmedia veilig te stellen?

Abonneer u nu:

Week

bespaar 3€

3€
Bestellen
Maand

bespaar 10€

9 €
Bestellen
Jaar

bespaar 100€

90 €
Bestellen

Bent u jonger dan 25? kompreno heeft aan u gedacht! Schrijf u hier in. U hoeft alleen maar uw leeftijd te bewijzen en u kunt 12 maanden lang of tot uw 25ste gratis artikels, verslagen en commentaren uit het Europa lezen. U kunt op elk moment beslissen of u het wilt omzetten in een gewoon abonnement of het wilt opzeggen.

Ga voor meer informatie naar kompreno.eu. Als u vragen heeft, mail ons dan. We zullen persoonlijk antwoorden.

Onze uitgevers partners.

Mondiaal Nieuws
Le Monde
Independent
L'Obs
Huffington Post France
Die Zeit
Euromaidan Press
BrandEins
Prospect Magazine
L'ultimo Uomo
Blaetter
eastwest
sept.info
casoris
Frontiere News IT
andererseits.org
theMayor.eu
Economic.bg
baggrund.com
radarmagazine
TiranaTimes
ereb.eu
G4media
economedia

kompreno smeedt voortdurend nieuwe samenwerkingsverbanden: nationale kranten, gespecialiseerde tijdschriften met trotse tradities, en vernieuwende online journalistieke projecten: kijk snel weer!